Kantine

Vanaf de oprichting in 1973 is de kantine in beheer bij de familie Vermeij. Eerst was vader Henk de gastheer en nu al geruime tijd zijn zoon Berry.

De kantine is kortgelden gerenoveerd en heeft een gezellige bar, zitruimte en biljarttafel. In de bijbehorende aparte vergaderzaal is ruimte voor maximaal 32 personen.

Deze gelegenheid heeft uitstekende mogelijkheden en voorzieningen voor uw feest, vergadering, cursus, condoleance enz.. Neemt u hiervoor eens contact op met de heer Vermeij (telefoonnummer 06-22231703). Hij kan u informeren over de mogelijkheden.

Er zijn een aantal bestaande clubs actief binnen deze kantine (Soos, Biljartclub, Bridgeclub, Poker). Ook hierover kunt u contact opnemen met de heer Vermeij. Ook voor nieuwe activiteiten in de kantine kan men contact opnemen met hem.

Bij huur van de sportzaal is niet automatisch geregeld dat ook de kantine beschikbaar is. Om dit helemaal zeker te weten dan wel om een afspraak hierover te maken wordt geadviseerd om ook contact te leggen met de heer Vermeij (telefoonnummer 06-22231703).